Maltepe İkinci El Buzdolabı Alanlar

Maltepe İkinci El Buzdolabı Alanlar


 Maltepe ikinci el buzdolabı alanlar için bizimle iletişime geçebilir, kısa süre içinde nakit satış yapabilirsiniz. Bunun için nasıl bir yol izleyeceğinizi biliyor musunuz?

Evinizde, iş yerinizde, ofisinizde bekleyen, kullanılmayan çeşitli boyutlardaki buzdolabı için bizi ararsanız sizi en iyi şekilde yönlendireceğiz. 

Günlük hayatımızın akışı içinde en çok kullandığımız eşya olan beyaz eşya veya eşyalarımızdır. Bunlardan biri olan buzdolabı veya diğer ikinci el eşya türleri nasıl satılır bundan bahsedeceğiz. İsterseniz hemen başlayalım.

İkinci El Buzdolabı Nasıl Satılır?

Yapmanız gereken tek şey satacağınız ürünün fotoğraflarını bize göndermektir. 0533 493 33 90 numaralı telefonumuza cihazınızın fotoğraflarını göndermektir.

Bu numaranın whatsapp hattına fotoğrafları kolaylıkla gönderebilirsiniz. Ürünün kapakları kapalı ve açıkken çekilmiş bir kaç fotoğrafı yeterli olacaktır. Sizden ricamız ürününüzün kusurları varsa fotoğraflarda buna da yer vermenizdir.

Ekibimiz fotoğrafları inceledikten sonra size geri dönüş yapacak fiyat teklifimizi iletecektir. Fiyat konusunda anlaşma sağlanmasının ardından istediğiniz gün Maltepe ilçesindeki adresinizden alım yapılacaktır. 

İşte hepsi bu kadar. Ekibimiz ikinci el yanında sıfır buzdolabı ve spot buzdolabı alımı da yapabilmektedir. Hiç kullanılmamış, faturası olan, kutusu açılmamış ürünlerinizi de Maltepe ilçesindeki adresinizden satın alıyoruz. 

İkinci El Buzdolabı Alanlar Neye Göre Fiyat Verir?

Bizim için önemli olan belli başlı kriterler vardır. Bunları göze alarak fiyat teklifimizi belirliyor veya alım yapmaktan vazgeçiyoruz. Bu kriterlerin neler olduğundan kısaca bahsedelim isterseniz.

  1. Sağlam Olması
  2. Markası
  3. Modeli
  4. Türü
Bu kriterler ikinci el buzdolabı alımı için en çok dikkat ettiğimiz detaylardır. Arçelik, Beko, Siemens, Bosch, Samsung, Lg gibi bilinen markaların ürünleri çok daha iyi fiyattan alınır. 

Soğutmasında, çalışmasında, motorunda sorun olan cihazları almamız maalesef mümkün değil. Çünkü bu ürünlerin ömrü uzun olmayacaktır. 

İnox, derin dondurucu, no frost, tek kapılı, çift kapılı, renkli, beyaz gibi pek çok türde buzdolabı mevcuttur. Bunlar içinden sizinki ne tür ise ona göre fiyat verilir.

Nakliye ve Ödeme Nasıl Yapılır?

Maltepe ikinci el buzdolabı alanlar için bizi arayabilir, nakit, eft veya havale ile ödeme alabilirsiniz. Bize 2.el veya sıfır buzdolabı satmak isteyen her müşterimizin adresinden ücretsiz nakliye ile alım yaparız.

Bizi istediğiniz zaman çekinmeden arayabilir, Facebook, Pinterest, İnstagram gibi sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz. 













Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?