Pendik İkinci El Beyaz Eşya Alanlar

 

Pendik İkinci El Beyaz Eşya Alanlar

Pendik ikinci el beyaz eşya alanlar için bizi tercih edebilir, eşyalarınızı değerinde, nakit satabilirsiniz. Bildiğiniz gibi buzdolabı, çamaşır makinesi, klima, televizyon, bulaşık makinesi, kurutma makinesi, termosifon bir evin en temel ihtiyaçlarıdır.

Bu önemli eşyalar zamanla ihtiyaç fazlası olan, elden çıkarılması gereken eşyalar olabilir. Böyle bir durumda kimi arayacağınız, nasıl bir yol izleyeceğiniz konusunda bir fikriniz var mı?

Size merak ettiğiniz tüm bilgileri vereceğiz. Firmamız tüm İstanbul genelinde aktif şekilde hizmet verdiği için pek çok farklı insanla muhatap olmuştur. Ama hepsinden de aynı soruları duyduk. Şimdi bu soruları ana balıklar halinde cevaplama zamanı. İşte başlıyoruz.

Pendik İkinci El Eşya Alanlar Nasıl Alım Yapar?

0533 493 33 90 numaralı telefonumuzun whatsapp hattına ürünlerin fotoğraflarını göndererek hemen fiyat teklifi alabilirsiniz.

Whatsapp ile kolaylıkla ve çok hızlı şekilde fotoğraf göndermeniz mümkün. Sizden ricamız ürünün kusurları varsa bunları da bize ayrıca belirtmenizdir. 

Bir örnek verelim. İkinci el buzdolabı satmak istiyorum diyerek bizi aradığınız zaman fotoğraf göndermenizi isteyeceğiz. Ancak bu dolabınızın soğutmasında, motorunda, buzlanmasında sorun varsa bunu da ayrıca belirtmelisiniz.

Sıfır yani spot beyaz eşya satmak istediğinizde de aynı yöntemi kullanabilir, eşyalarınızın markasını ve modelini bize bildirerek fiyat teklifi alabilirsiniz. Ancak burada önemli olan eşyaların faturasının olması, kutusunun açılmamış, garantisinin başlamamış olmasıdır.

Fiyat Teklifi Neye Göre Verilir?

  1. Ürünün markasına
  2. Modeline
  3. Teknik özelliklerine
  4. Temizliğine
  5. Sağlamlığına göre belirlenir. 
Yukarıdaki paragrafta da belirttiğimiz üzere sorunlu, arızalı, çalışmayan ürünleri almamız mümkün değil. Sizden aldığımız 2.el beyaz eşya dükkanımızda satılacağı için problemli ürünleri müşterilerimize sunmak istemeyiz.

Arçelik, Samsung, Beko, Bosch, Lg, Siemens gibi bilinen markalar daha hızlı satıldığı için biraz daha yüksek fiyattan alınır.

Nakliye ve Ödeme Nasıl Yapılır?

Kaç adet beyaz eşya satarsanız satın, ne satarsanız satın alımlarımızı kendi araçlarımızı ve ekibimizi kullanıyor, sizden hiçbir ücret talep etmiyoruz. Tüm işlemler ekibimiz tarafından size zahmet vermeden yapılır.

Pendik ikinci el beyaz eşya alanlar için bizi seçmeniz halinde ödemenizi nakit, eft veya havale ile alabilirsiniz. Bizi istediğiniz zaman arayabilir, sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.











Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?