2. İkinci el eşya alan firmalar

 

2. ikinci el eşya alan firmalar


İkinci el eşya alan firmalar kimlerdir, ne alır ne satarlar, nasıl alır, neye göre fiyat verirler? Öğrenci, bekar, evli, yaşlı, genç pek çok insan ya eşyasını satmak istemekte ya da bu tür yerlerden eski eşya almaktadır. Sizin de kulağınıza böyle yerlerin varlığı çalınmıştır.

Biz ikinci el eşya alanlar arasındaki firmalardan biriyiz. İnsanların satmak istedikleri eşyalarını fiyatlandırıyor, anlaşma sağlanması halinde istedikleri gün nakit satın alıyoruz. Bu yazımızda size bu hizmeti nasıl verdiğimizi anlatacağız. Amacımız daha bilinçli ve kimi tercih etmeniz gerektiğini bilecek şekilde ilerlemenize katkıda bulunmaktır.


İkinci El Eşya Alanlar

Spot eşya veya spotçu şeklinde de tabir edilse de eskici demek daha doğru olur. Google veya bir başka arama motoru üzerinden yapacağınız arama sonucu yüzlerce farklı firmaya ulaşabilirsiniz. Ama bizi seçmeniz halinde sorun yaşamadan, problemsiz bir süreçten geçeceksiniz.

Zamanında, bekletmeden satılacak eşyalar değerinde alınacaktır. Bunun için size tavsiyemiz eşyalarınızı depolara, apartman garajlarına, tava aralarına hapsetmemenizdir. Daha sonra kondisyonunu yitirecek olan eşyalar spot eşya alanlar tarafından tercih edilmeyecek, satın alınmayacaktır.

2. İkinci El Eşya Satış Süreci Nasıl İşliyor?

  • 0533 493 33 90 numaralı telefonumuza eşyalarınızın fotoğraflarını whatsapp ile göndermeniz yeterli.
  • Ekibimiz size dönüş yapacak, eşyalarınızı alıp alamayacağımızı söyleyecektir. Alabileceğimiz durum ve türde iseler fiyat teklifimizi iletecektir.
  • Fiyat teklifimiz sizin için de tatmin edici mi? O halde bize ne zaman alım yapabileceğimizi söyleyebilir, adres bilgilerini verebilirsiniz.
  • Umut Spot olarak nakliye aracımız ve ekibimizle alım yapıyor, sizden ücret talep etmiyor, zahmete sokmuyoruz.

Neye Göre Fiyat Verilir?

İkinci el eşya alan firmalar için önemli olan kriterler nelerdir? Neye göre alım yaparlar şimdi bundan bahsedeceğiz. 

Sizin için önemli olan, değerli olduğunuz düşündüğünüz şey ikinci el eşya alan yerler için değer ifade etmeyebilir. Eşyanızın size göre bir manevi değeri olabilir ama işin talep kısmı da vardır. Siz de biliyorsunuz ki biz bu işin ticaretini yapıyor, satabileceğimiz ürünleri alıyoruz. Dolayısıyla sizinle aynı düşünmeye biliriz. Peki neye göre fiyat veriyoruz?

  • Ürünün satılabilir olmasına
  • Sağlamlığına
  • Türüne
  • Markasına
  • Temizliğine
İkinci el beyaz eşya, spot eşya, klima, televizyon, koltuk, ofis mobilyası, deri koltuk, buzdolabı, çamaşır makinesi, el halısı, gümüş, plak, klasik mobilya gibi pek çok eşyanızı satın alıyoruz. 

2.el eşya alım satım için bu detaylara dikkat edilir. Sıfır eşya alan firmalar kusursuz eşya alırlarken biz bazı kusurlar olmasını normal karşılıyoruz. Ancak çok deforme olmuş olması alım yapma kararımızı etkiler.

Bizi haftanın 7 günü Anadolu Yakası ikinci el eşya alım satım ve Avrupa Yakası ikinci el eşya alım satım işlemleri için arayabilirsiniz. Sosyal medya hesaplarımız da her gün hizmetinizde olacaktır. 















Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?