2. İkinci El Eşya Alan Firmalar

 

2.el eşya alan firmalar

Hemen hemen her insanın evinde, deposunda, çatı katında bekleyen, elden çıkarılması gereken eşyaları olabilir. Önemli olan bu eşyaları ne yapacağınız, ne kadar daha bekleteceğiniz. Satmak mı istiyorsunuz yoksa depolama yapmak mı?

Eşya depolama ile ilgili detaylı yazımıza göz atabilirsiniz ama satmak isterseniz 2.el eşya alan firmalar içinden bizi tercih edebilirsiniz. Ekibimiz tüm İstanbul ilçelerine haftanın 7 günü aralıksız, hızlı ve profesyonel hizmet veriyoruz. İkinci el eşya alan yerler nasıl hizmet verir, ne tür eşya alır, güvenilir mi, nakliye nasıl olut bunları anlatacağız. Verdiğimiz hizmeti nasıl sağladığımızı, fiyatlandırma politikamızı, ne tür eşyalar aldığımızı yazımızın devamında detaylı şekilde anlatacağız.

İkinci El Eşya Alanlar Nasıl Hizmet Verir?

İkinci el eşya alan yerler nerede diye düşünmenize gerek yok. 0533 493 33 90 numaralı telefonumuzu arayarak bize ulaşabilir, eşyalarınızı nasıl satacağınız konusunda bilgi alabilirsiniz. 

İkinci el eşya alım satım yapan firmamız için önemli olan bazı kriterler vardır ki fiyat teklifimizi bunlar belirler. Bunların neler olduğunu ilerleyen satırlarda daha detaylı anlatacağız. 

Sizden ricamız eşyalarınızı zamanı geçmeden, deforme olmadan, yıpranmadan elden çıkarmanızdır. Çok bekleyen, artık hurda haline gelen, arızalı ürünler hiç kimsenin dikkatini çekmeyecektir. Biz bu işin ticaretini yaptığımız için sizden aldığımız ürünleri satabilmemiz gerekir. Ticari bir değeri olamayacak olan eşyalar için alım yapamayız.

İkinci El Eşya Nasıl Satılır?

  • 0533 493 33 90 numaralı telefonumuzun whatsapp, telegram veya bip hattına eşyalarınızın fotoğraflarını gönderebilirsiniz.
  • Ekibimiz gerekli incelemeleri yaptıktan sonra size hemen geri dönüş yapacak, fiyat teklifimizi iletecektir. 
  • Fiyat konusunda anlaşma sağlandıktan sonra istediğiniz gün alım yapılır. 
  • Ödeme nakit, eft veya havale ile yapılabilmektedir. Ödeme şeklini siz belirleyeceksiniz.
  • İkinci el eşya için olduğu gibi spot eşya ve sıfır eşya alımı için de hizmet veriyoruz. Kutusu açılmamış, sıfır beyaz eşya, televizyon, klima gibi eşyalarınızı da bize değerinde satabilirsiniz. Daha farklı eşya satışı ve sorularınız için tıklayabilirsiniz; ikinci el eşya alım satım

Bize Ne Satabilirsiniz?

Bildiğiniz üzere ikinci el eşya çok geni bir tanımlamadır ki aklınıza pek çok eşya türü gelebilir ancak bizim ilgilendiğimiz belli başlı ürünler vardır. Bir kaç eski eşya örneği verirsek daha iyi anlaşılacaktır. 

İkinci el beyaz eşya, klima, buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, ofis mobilyası, deri koltuk, Mudo Concept, İkea, el halısı, gümüş, plak gibi eşyalardan bahsedebiliriz. Elbette alabildiğimiz eşya türleri bununla sınırlı değil ama hepsini buraya yazabilmemiz de söz konusu olmuyor.

İkinci El Eşya Alan Yerler Nakliye Yapar Mı?

2.el eşya alan güvenilir firma için bizi tercih ederseniz eşyalarınızı kendi aracımız ve ekibimizle hizmet veriyoruz. Dolayısıyla eşyalarınızın satışı konusunda bizimle anlaşma sağlamanız halinde nakliye ücreti ödemeden satış yapabilirsiniz. 

Eşyalarınız Anadolu Yakası ikinci el ve Avrupa Yakası ikinci el eşya alışı için hizmet verebiliyor, hiçbir semt veya ilçe için ücret talep etmiyoruz. Ne satarsanız satın, ne kadar fazla eşya olursa olsun hamaliye, araca yükleme, montaj ve demontaj işlemleri bize aittir. 

Daha fazla bilgi almak isterseniz bize Whatsapp, Telegram, Bip, Signal hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz. Hepsi için tek numara; 0533 493 33 90

Sosyal medya hesaplarımızdan da ne tür eşyalar aldığımızı görebilir, makalelerimizi okuyarak faydalı bilgiler elde edebilirsiniz.





















Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?